Vakantie Madeira – Bloemeneiland van Portugal

Home  /   Vakantie Madeira – Bloemeneiland van Portugal
Vakantie Madeira – Bloemeneiland van Portugal

Overweeg je een droomreis naar het zonnige Madeira? Leuk! Madeira is een heerlijke vakantiebestemming. Laat je verrassen door de beeldschone natuur en de prachtige bezienswaardigheden die het Portugese eiland rijk is. Lees alles over een vakantie Madeira.

Begin je vakantie in de hoofdstad Funchal

De hoofdstad van Madeira is Funchal. Funchal is een kleurrijke stad en staat bekend om de vele gezellige stadsbuurten en kleurrijke botanische tuinden. Laat je verrassen door de vele bezienswaardigheden van Funchal. We zetten de must see en must do van de hoofdstad van Madeira voor je op een rij.

  • Botanische tuinen: Deze bijzondere publieke tuinen zijn kenmerkend voor Madeira.
  • De unieke kabelbaan van de hoofdstad. Deze must do wil je zien tijdens jullie reis op Madeira. Bekijk prachtige uitzichten op hoogte.
  • Daarnaast staat de hoofdstad bekend om de gezellige markt. Op de overdekte versmarkt vind je exotische vruchten, verse vis en natuurlijk typische bloemen van Madeira.
  • Walvissen en dolfijnen spotten: een unieke must see tijdens de vakantie op Madeira is walvissen en dolfijnen spotten. Madeira is een van de beste plekken van Europa om walvissen te spotten. De beste kans hiervoor heb je vanaf de stad Funchal.
vakantie Madeira

Welk type vakantie kies jij?

Overweeg je een vakantie Madeira? Dan kan je het kleurrijke eiland op meerdere manieren ontdekken. De ene reiziger geeft de voorkeur aan een luxe all inclusive reis of een onbezorgde zon, zee, strandvakantie. Andere reizigers hebben veel liever een actieve vakantie. Zoals een rondreis madeira of wandelvakantie. Waar je ook van houdt het Portugese eiland heeft voor elke reiziger een heerlijke vakantie te bieden.

– De voordelen van een Fly drive Madeira

Een fly drive vakantie op Madeira wordt steeds populairder bij vakantiegangers. Niet zo gek want je kan op je eigen tempo. Hoezo zou je op 1 locatie logeren als je ook verschillende onvergetelijke plekken kan bezoeken in je fly drive vakantie op Madeira.

– Wandelvakantie Madeira

Het Portugese eiland is een droombestemming voor avontuurlijke wandelliefhebbers. Vanzelfsprekend, omdat het eiland is werkelijk geweldig. De paden om te wandelen zijn geschikt voor verschillende wandelaars. Als je nu vaak de wandelschoenen aantrekt op het kleurrijke eiland kan iedere wandelaar lekker wandelen. Hike langs uitgestrekte landschappen, steile watervallen, natuurlijke zwembaden en legio kleurrijke tuinen.

vakantie Madeira

– Rondreis Madeira

Een rondreis Madeira is de optimale wijze voor een onvergetelijke vakantie. Je beleeft diverse plekken. Waarom zou je op 1 bestemming zitten als er ontelbare fantastische en heerlijke plekken op Madeira zijn om te ondervinden.

– Groepsrondreis Madeira

Houd je van een georganiseerde rondreis? Kies dan een groepsreis Madeira. De hele reis is al uitgestippeld en georganiseerd. Dat betekent geen stress over het reisschema. Alle overnachtingen zijn bovendien al voor je gepland. Zelfs de bezienswaardigheden en het vervoer. De georganiseerde rondreizen naar Madeira zijn inclusief een ervaren reisbegeleiding.

Droomvakanties

Op www.vakantie-azoren.nl ontdek je alles over de kleurrijke Portugese archipel: de Azoren.

Leave a comment