Deze zaken moet je automatiseren voor je webwinkel

Home  /   Deze zaken moet je automatiseren voor je webwinkel
Deze zaken moet je automatiseren voor je webwinkel

Ben je het overzicht van jouw webwinkel over de administratie een beetje kwijt? Met ordermanagement kan je weer inzicht krijgen op je handel en productieprocessen. Het hele proces vanaf de bestelling tot aan de levering zit geïntegreerd in de handige Erp-software van Afas.

Door alles te digitaliseren en te laten integreren in het Afas software systeem krijg je weer veel meer overzicht. Alles staat in een handig systeem waar je alles terug kan vinden. Je houdt op die manier een actueel beeld van je voorraad bij en je weet op die manier ook altijd wat je wel of niet moet inkopen. Dit hele systeem werkt online dus je kan er altijd bij, ook als je onderweg bent.  

Snelheid in alle processen

Zo’n geïntegreerd order proces zorgt ervoor dat er meer snelheid is en dat er minder fouten worden gemaakt. Op den duur betekent dit een hogere marge voor jouw bedrijf. Je bereikt door dit systeem te gebruiken, een snellere doorlooptijd van jouw diensten en producten en dat er meer efficiency is. Je bespaart dus een hoop kosten. Alles kan in dit systeem gestopt worden. Denk hierbij aan: CRM, HRM, boekhouding, orderbeheer, inkoop-en verkoop. Je hebt al je informatie op een centrale plek opgeslagen en hebt direct inzicht wanneer jij dit wilt. Alle software voor het afhandelen van de orders zit in dit systeem.

Houd grip op alle processen

Je wilt natuurlijk voldoen aan de vraag van jouw klanten, dat is erg belangrijk. Maar je wilt ook grip houden op alle processen die lopen. Het gehele orderproces moet gemanaged worden. Vanaf het budget tot aan de betaling wil je alles kunnen inzien. Je moet op ieder moment kunnen zien hoe jouw organisatie ervoor staat. In het systeem zitten al standaard interactieve dashboards. Je kan vaak al in één blik de informatie bekijken waarnaar je op zoek was. Actueel inzicht levert je veel geld en tijd op. Kies daarom voor Afas. 

Wil je meer informatie nadat je de website van Afas bezocht hebt, schroom dan niet om een mailtje naar dit bedrijf te sturen. Zij geven jou graag informatie en helpen je op weg om van jouw administratie een goed geoliede machine te maken.

Maarten Lagerweij

Ik ben 29 jaar oud en kom uit Zwolle. Voor mijn werk schrijf ik dagelijks leuke blog artikelen in allerlei verschillende niches. Ik schrijf veel over woon gerelateerde tips, lifestyle onderwerpen, financiële topics maar daarnaast nog veel meer.

Leave a comment