Is het de moeite waard om je telefoon te repareren?

Home  /   Is het de moeite waard om je telefoon te repareren?
Is het de moeite waard om je telefoon te repareren?

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je laat je telefoon vallen en het scherm versplintert. Of misschien gaat de batterij heel snel leeg en houdt hij het niet meer. Hoe dan ook, je staat voor de keuze: een nieuwe telefoon kopen of gaan voor een telefoon reparatie. Wat is de beste optie?

Wat is voordeliger

Het antwoord, zoals met de meeste dingen in het leven, is dat het afhangt. In het algemeen zal het repareren van je telefoon voordeliger zijn dan het kopen van een nieuwe – vooral als je een ouder model telefoon hebt. Bijvoorbeeld, het vervangen van de batterij van een iPhone 6 kost je maar ongeveer 50 euro, terwijl het kopen van een gloednieuwe iPhone 13 je minstens 1000 euro kost.

Wanneer moet je een nieuwe telefoon kopen

Natuurlijk zijn er gevallen waarin reparatie niet mogelijk of financieel zinvol is. Als je telefoon waterschade heeft of je hebt hem zo vaak laten vallen dat het frame uit vorm is gebogen, dan is het kopen van een nieuwe misschien je beste gok. Maar zolang de schade relatief klein is en beperkt blijft tot zaken als het scherm of de batterij, is reparatie altijd goedkoper dan vervanging.

Dus de volgende keer dat je je telefoon laat vallen en het scherm barst, geen paniek! Breng het naar uw plaatselijke reparatiewerkplaats en kijk hoeveel het zou kosten om het te repareren. De kans is groot dat het een stuk goedkoper is dan het kopen van een hele nieuwe telefoon – en je behoudt al je dierbare herinneringen en gegevens. Wacht dan niet en maak een afspraak bij Fixers!

Admin_SEO

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Leave a comment