Luxe pennen met hoog schrijf comfort

Home  /   Luxe pennen met hoog schrijf comfort
Luxe pennen met hoog schrijf comfort

De eerste zinnen zijn eeuwen geleden al op papier gezet. Destijds schreven zij echter met ganzenveren of lange pennen van zwanen bijvoorbeeld. In al die jaren heeft de mens zich echter snel ontwikkeld en hebben we in de huidige maatschappij veel meer luxe. Pennen kopen kan tegenwoordig gemakkelijk en snel in de winkel of zelfs via het internet. Zo zijn er pennen met allerlei verschillende kleuren inkt, in talloze soorten en veel aparte uitvoeringen. Zo kunt u gaan voor een fineliner, balpen, vulpen of rollerball pen. Het is maar net wat u het fijnst vindt om mee te schrijven, want wanneer u dit dagelijks veel doet is het schrijf comfort zeker belangrijk. Pennen voor uzelf zijn natuurlijk handig, maar ze zijn ook leuk om cadeau te doen. Deze kunnen namelijk ook vaak gegraveerd worden waardoor u de luxe pen ook nog persoonlijk kan maken. 

Parker pennen

De pennen van het merk Parker zijn zeer populair en ook nog eens goed herkenbaar. Zo hebben alle Parker pennen namelijk een clipje in de vorm van een pijl. Waarschijnlijk heeft u vast al wel eens van de Parker Jotter pen gehoord. Naast deze iconische pen zijn er nog meer andere varianten te vinden zoals de Parker IM premium. Zo kunt u kiezen uit een vulpen, balpen of rollerball. Het is maar net wat u fijn vindt schrijven. Qua smaak zit u ook goed, want de keuze is reuze. De pennen zijn er in verschillende effen kleuren in zowel een metallic of matte uitstraling. Wilt u eens iets anders? Dan zijn er ook een aantal modellen met een printje, net even minder saai. De Parker pennen zijn er in meerdere prijsklassen, dus kunt u eigenlijk altijd wel een goede match vinden. 

Pennen van het merk Cross

Een andere grote speler op de pennen markt is het merk Cross. Dit merk is in 1846 opgericht door Richard Cross. De Cross pennen onderscheiden zich van anderen door de inventieve ontwerptechnieken, de aandacht voor detail en het vakmanschap voor sieraden kwaliteit. Het bedrijf heeft dan ook een missie en die luidt: ‘’Een superieure schrijfervaring creëren door innovatief design, compromisloze kwaliteit en uitstekende service.’’ Een Cross balpen kan ook een leven lang mee. Er zit namelijk een levenslange garantie op de mechaniek van de Cross pennen, ongeacht de leeftijd van de pen. Zo kunt u altijd van uw lievelingspen blijven genieten. 

Montblanc pennen

Naast de pennen van de merken Parker en Cross is er nog een luxe pennen merk die zeker genoemd mag worden. Namelijk de Montblanc pennen. Zij bieden een ruime collectie van luxe balpennen, vulpennen en rollerball pennen. Een mooie serie hierin is de Montblanc Meisterstück. De pennen in deze reeks zijn misschien iets prijziger dan die van andere merken, maar daar krijgt u wel een super exemplaar voor terug. Een speciaal exemplaar is de Montblanc Gershwin pen. Deze pen komt uit de collectie ter ere van wereldberoemde klassieke musici. Met de aankoop van de pen wordt een deel geschonken aan wereldwijde culturele projecten en kunstenaars. 

Maarten Lagerweij

Ik ben 29 jaar oud en kom uit Zwolle. Voor mijn werk schrijf ik dagelijks leuke blog artikelen in allerlei verschillende niches. Ik schrijf veel over woon gerelateerde tips, lifestyle onderwerpen, financiële topics maar daarnaast nog veel meer.

Leave a comment