Risk management

Home  /   Risk management
Risk management

Je staat er vaak niet bij stil, maar je loopt in Nederland best wel een groot risico dat je afgeluisterd wordt. De kans dat er afluisterapparatuur aanwezig is in je eigen bedrijf, woning of auto is groter dan je denkt. Vaak kom je erachter doordat er informatie telkens weer uitlekt. Dit is natuurlijk geen goed gevoel voor je eigen gemoedrust. Je hebt het idee dat je echt wordt afgeluisterd. Helaas maken we het bij Quso.nl regelmatig mee dat zo’n vermoeden echt klopt. Wij kunnen je helpen met afluisterapparatuur opsporen. Dit doen we met speciale apparatuur en natuurlijk onze eigen kennis. We weten precies wat de beste plekken zijn om de zendertjes te verstoppen en lopen echt alles aan. Dit doen we net zolang tot we 100% zeker weten dat een ruime vrij is van afluisterapparatuur. Afluisterapparatuur opsporen kan ook de oplossing zijn voor je eigen gemoedsrust. Zo weet je zeker dat je niet wordt afgeluisterd of dat de zendertjes voorgoed verdwenen zijn.

Ontdek de zwakke plekken binnen je organisatie met Risk management

Binnen je bedrijf doorloop je dagelijks bepaalde bedrijfsprocessen. Deze zijn speciaal ontworpen om je bedrijf als een geoliede machine te laten draaien. Maar helaas zitten hier vaak fouten in waar je helemaal niet bij stilstaat. Binnen elke bedrijfscultuur is er een risico op fraude of diefstal. Helaas wordt dit vaak gedaan door de eigen medewerkers. Met risk management kunnen we voor je uitzoeken wat de zwakke plekken binnen je organisatie zijn. We brengen in kaart waar de zwakke punten liggen en hoe je die kan aanpakken. Onze interne controle schept duidelijkheid en je weet meteen hoe je bepaalde problemen kan voorkomen. Schakel Quso.nl direct in voor je eigen onderzoek!

Leave a comment