Flatex als een van de bekendste brokers

Home  /   Flatex als een van de bekendste brokers
Flatex als een van de bekendste brokers

Het investeren en beleggen in aandelen, cryptovaluta en obligaties is op het moment erg populair. Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen kan zijn of haar geld slim beleggen. Als je niet goed weet waar je moet beginnen kan je gebruik maken van een broker, bijvoorbeeld Flatex. Een broker kan je helpen om de juiste beslissingen te maken in het beleggen. Daarnaast kan je via de broker informatie vinden over welke koersen het beste zijn. Kortom, erg veel voordelen dus! In deze blog zal je alle informatie vinden over Flatex, de risico’s die erbij komen kijken en informatie over beleggen. Veel leesplezier!

Wat kan Flatex voor jou betekenen?

Bij de broker Flatex kan je in veel verschillende markten beleggen. Het ligt er maar net aan waar jij je in wilt verdiepen en ontwikkelen! Je kan bijvoorbeeld investeren in aandelen, turbo’s, fondsen, ETF’s, obligaties en CFD’s. Wat ook handig is, is dat je het platform kunt gebruiken via zowel je laptop als je mobiel. Zo kan je overal jouw aandelen in de gaten houden of gemakkelijk weer in- of uitstappen op de markt. Let er wel op dat je alleen kunt beleggen bij Flatex tussen 08:00 uur en 22:00 uur. Dit heeft te maken met de tijden dat de beurzen geopend zijn, vaak worden de Amerikaanse tijden aangehouden. Mocht je meer informatie willen over Flatex, dan kan je via hun site informatie vinden over de manier van werken en andere belangrijke informatie over de broker. Super handig toch? Zo weet je waar je aan toe bent!

De voordelen van traden bij deze broker

Een voordeel van het traden via Flatex is dat er geen verborgen kosten aan verbonden zijn. Je betaalt geen transactiekosten voor turbo’s, wat erg voordelig voor jou is. Er zitten echter wel transactiekosten verbonden voor aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en ETF’s. Dat je voor deze transactiekosten moet betalen is vrij normaal bij brokers, dus schrik daar niet van. Daarentegen is het wel mogelijk om een inkomen op te bouwen doordat je inspeelt en profiteert van een dalende markt. Daarnaast kan je gemakkelijk, snel en overal traden via de applicatie op je telefoon. Genoeg redenen om te beginnen met traden dus! Het is wel belangrijk dat je je er goed in verdiept en met kleine bedragen begint. Ook via andere brokers zoals Plus500, DEGIRO en eToro kan je beginnen met beleggen.

Wordt dit platform jouw nieuwe broker?

Er zitten dus erg veel voordelen aan het beginnen met beleggen. Je kunt het overal ter wereld toepassen. Met een broker zoals Flatex beleef je nog meer voordelen. Via dit platform kan je precies zien welke koersen goed zijn om in te stappen en kan je gemakkelijk je inleg in de gaten houden. Er zijn heel erg veel brokers en elke broker staat bekend om zijn eigen voorwaardes. Probeer je goed te verdiepen in het platform voordat je ermee in zee gaat. Dit kan je doen door bijvoorbeeld reviews te lezen. Tijd om je te verdiepen in deze manier van geld maken!

Leave a comment