APK en jaarbeurt bij een tweedehands auto

Home  /   APK en jaarbeurt bij een tweedehands auto
APK en jaarbeurt bij een tweedehands auto

tweedehands auto

Ben je op zoek naar een mooie tweedehands auto? Kijk dan eens op de website van Bynco. Bynco heeft een zeer groot assortiment mooie tweedehands auto’s. Omdat de verkoop bij Bynco online gaat ben je niet afhankelijk van de keus uit enkele modellen. Daarnaast wordt de auto na aankoop keurig netjes bij je thuis afgeleverd. En nee, dit is niet gevaarlijk, je loopt als klant namelijk geen enkel risico!

De tweedehands auto is namelijk al APK gekeurd en je kunt op de website precies zien welk onderhoud er aan zit te komen. Daarnaast krijg je de auto 14 dagen op proef. Bevalt de auto in deze proeftijd niet dan kan deze kosteloos retour gestuurd worden! Is je tweedehands auto over een tijdje weer toe aan een APK dan is het verstandig om de APK keuring tegelijk te doen met de jaarbeurt. Door beide aanvragen met elkaar te combineren, kun je namelijk vaak korting ontvangen op de APK keuring.

Vaak wordt dan eerst de APK uitgevoerd en daarna volgt de onderhoudsbeurt. Indien blijkt dat uit de APK keuring enkele reparaties nodig zijn die vervolgens niet in het pakket van de onderhoudsbeurt zijn inbegrepen, dan zal de garage hierover eerst contact met je opnemen.

Inspectielijst jaarbeurt

Wanneer een onderhoudsbeurt wordt aangevraagd, kun je erop rekenen dat verschillende onderdelen standaard worden meegenomen in de controle. Vaste onderdelen hierin zijn uiteraard de wielen en banden, het (hand)remsysteem, de verlichting, accu, veiligheidsgordels, uitlaatsysteem, ruitenwissers en -sproeiers, ruiten, controle op vloeistoffen en olie, lucht- en interieurfilters, airconditioning, motor en diverse andere samenhangende onderdelen.

Ook kun je er vaak op rekenen dat er een proefrit gemaakt wordt, zodat nog beter kan worden vastgesteld of alles naar behoren werkt. Op het internet zijn diverse voorbeelden van inspectielijsten te vinden. Als je een tweedehands auto koopt bij Bynco, is dit onderhoud al gedaan voor je, de auto is namelijk rijklaar!

Ilonka

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

Leave a comment