Lekker wonen zonder zorgen door uitbesteden VvE beheer

Home  /   Lekker wonen zonder zorgen door uitbesteden VvE beheer
Lekker wonen zonder zorgen door uitbesteden VvE beheer

VvE beheer is aardig ingewikkeld. Binnen het takenpakket van de VvE beheerder valt o.a.: administratie, onderhoud, financieel beheer en organisatorisch beheer. VvE in eigenbeheer vraagt dan ook behoorlijk wat tijd en is aardig complex. Heeft jullie Vereniging van Eigenaren niet genoeg tijd en kennis in huis om het beheer van het appartementencomplex voor eigen rekening te nemen? Dan is VvE beheer uitbesteden een goede keuze. De externe VvE beheerder neemt alle gewenste taken over. Hierdoor hoeven jullie er niet meer naar om te kijken en kun je zonder zorgen wonen in het appartementencomplex.

Kwalitatief VvE beheer kent vele voordelen

Het is van groot belang een gezonde Vereniging van Eigenaren te hebben, omdat dit zowel het woonplezier als de verkoopprijs van het appartementencomplex verhoogt. Een gezonde, actieve VvE beschikt over een goede organisatie en komt op tijd in actie. Maar onder welke omstandigheden wordt een VvE beschouwd als een actieve VvE? Een gezonde en actieve VvE komt tenminste jaarlijks bij elkaar. Daarnaast zien zij erop toe dat het gebouw

van voldoende onderhoud wordt voorzien. Het is verder van belang dat er een meerjarenonderhoudsplan opgesteld wordt. In dit plan staat wanneer welk onderhoud plaats zal vinden. Een niet actieve VvE brengt vele nadelen met zich mee. Zo zijn rechten en plichten voor de appartementseigenaren niet duidelijk en blijft de veiligheid in en om het pand niet gewaarborgd.

Het beheer van de Vereniging van Eigenaren (deels) uitbesteden

Om een slapende VvE te voorkomen, kunnen jullie ervoor kiezen het beheer deels uit te besteden. Dit kan het gehele beheer of bijvoorbeeld alleen het financieel beheer zijn. In het geval dat je het beheer van de VvE uitbesteedt, helpt een derde partij bij zowel begeleiding als uitvoering. Denk hierbij aan dingen als; bestuurlijk beheer, bouwkundig beheer, financiële administratie en het opstarten van een VvE. Door het VvE beheer (deels) uit te besteden aan een professioneel bedrijf kun je rekenen op uitmuntende aansturing en begeleiding. En dat resulteert in een fijne woonomgeving, het behoud van waarde voor het complex en onbezorgd wonen. Op zoek naar een professionele partner voor VvE beheer? Klik dan hier: www.asnvvebeheer.nl.

fanvanwonen

Fanvanwonen.nl is dé inspiratie website voor alles rondom jouw woning. Ontdek de mooiste woontrends, unieke producten en de beste tips voor een sfeervolle woning. Ontdek het op www.fanvanwonen.nl

Leave a comment